Trassel

Har legat i sängen hela dagen och kollat på film. Riktigt segt faktiskt, orkar inte vara sjuk längre. Men ska iallafall inte till skolan imorgon heller, utan ska vila upp mig ordentligt. Jag var i stan i onsdags med tjejerna, åt kinamat och shoppade 2 saker. Lägger upp det när jag är frisk. Det var riktigt mysigt iallafall.
Kram lovisa


Bloggtorka

Har ingen inspiration alls och aa har bloggtorka helt enkelt vet inte hur Lovisa gör men tycker inte det är kul när man inte får några kommentarer haha men kommer snart tillbaka


Eva och Adam

Eftersom jag är sjuk så har jag legat och kollat på film hela dagen. Så nu blev det Eva&Adam.
Kram lovisa


pictures

Love you // lovisa


gottegrisar

// lovisa & Johanna


Bring it on

Är med Lovisa och vi ska se på bring it on och äta chokladpudding haha, sedan ska jag hem och kolla på någon film med min familj haha men aja ha det så kul


Fredags

// lovisa


The cup song

Jag, Olivia och Jasmine.


/ L


Shoppaaaaa

Jag lovade ju att lägga upp bilder på vad jag köpte. Så here you go.
// L


He's bringing sexy back

Våran Goa lärare på utklädningsdagen Woop Woop xx Johanna Lovisa


Engelska

Sitter i min fina grupp på engelskan
// lovisa


Bitchslap


Frölunda

Måste bara börja med att jag hatar rubriker.. Vet ju aldrig vad man ska skriva där. 
Jaja, idag var jag iallafall på frölunda torg med Ellen, Cecilia, Ida, Hannah & Olivia. Köpte lite saker, som den shoppnörden jag är.. Kan inte gå i affärer utan att köpa något typ när jag har pengar. Tar kort på vad jag köpte imorgon för är så trött nu! 
Har fixat mina naglar och så lite med. Haha, känner att jag inte vet riktigt vad jag ska blogga om. 
Menmen, vi hörs!


random

Jag och cissi på alla hjärtans dag, love you, blir så glad av denna bilden.
 
 

kiss me hard before you go

Kom nästan precis hem från skolan och har laddat ner lite filmer, skulle igentligen åkt och tränat idag eftersom jag är så biff men jag vet inte om jag orkar det gör det imorgon ist. Imorgon börjar jag iallafall vid 11 så det är skönt. hoppas ni har haft en bra onsdag puss.
   
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukis

Har varit hemma ifrån skolan idag, mådde inte alls bra när jag vaknade. Men ska till skolan imorgon för vi har nationella.. Så segt!
Aja, ligger och kollar på filmen "the hangover" riktigt grym!
Kram Lovisa


fuck it

/ L


New in

Kom hem precis hem nu, har varit lite överallt åt på subway köpte lite grejer


Pannkakor

Hos Rydén // lovisa


swag

Chiillar på det!
// lovisa


Film och glass

Jag och Hanna fick lite ryck när glassbilen kom. Så vi sprang ner och köpte glass. Nu sitter vi och kollar på step up revolution.
Vet inte exakt vad som händer ikväll. Men ska nog ut ikväll med några.
Kram lovisa


dag 08

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
 
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
 
Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
 
Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.
 
Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 
Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
 
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
 
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.
 
Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
 
Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.
 
Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på.
 
Dag 13 - Mitt drömbröllop.
 
Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan.
 
Dag 15 - Någonting jag ångrar.
 
Dag 16 - Innehållet i min väska.
 
Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.
 
Dag 18 - Vad jag åt idag.
 
Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.
 
Dag 20 - Min favorit film.
 
Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utan någon annan.
 
Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
 
Dag 23 - En låt som får mig att gråta.
 
Dag 24 - Mitt favorit program - och varför.
 
Dag 25 - Min favorit högtid.
 
 
Okej en dålig vana jag har, denna är ganska jobbig för jag har väldigt många dåliga vanor haha men den största är att detta kommer ni nog tycka är lite gros men ändå. Varje gång jag har tråkigt så river jag alltid på mina sår, vet inte varför men gör alltid det jag har ett myggbett på min arm som jag fick i somras som jag fortarande har kvar eftersom jag kliar upp det. hehe men aa sedan blir det ju att man får ärr och så och det är ju inte jätte snyggt direkt. En annan dålig vana jag har är att bita på mina naglar...det ska jag sluta med haha.
 

liten bildbomb 1

 

Glad alla hjärtans dag

Idag har varit en riktigt härlig dag! Var på middag hos Ellen&Cecilia med mina giiiirls. Det var riktigt skoj, vi hade bestämt att alla skulle ta med sig något helt random som vi skulle äta, eller asså t.ex en gurka och hamburgare. Så det blev en härligt blandning haha, men faktiskt riktigt gott! Sen så drog vi ut och träffade Nico och Simon. Efter en stund så skulle några hem så då drog resten hem till mig. Egentligen var det ju tänkt att vi skulle kolla på film och så, men nej.. Men har haft en underbar dag tack vare mina babes😘
// lovisa


Happy valentines day!

Haha skriver det på engelska låter coolare då hihi, vaknade typ precis helt nu och såg att jag hade fått en present av mamma och pappa så söta är dom!


-

Är på så jävla dåligt humör nu va..
// lovisa


Nyttigt

Sitter med Olivia just nu och kollar på film och äter lite nyttigt!
Kram L


G-night

Vi kom hem för lite mer än en timme sen kanske, så jag, Jonna, Olivia och Hanna bara satt och snackade lite allmänt. Var på riktigt dåligt humör för att det finns idioter kan jag ju bara säga. Menmen, sen så drog Jonna hem. Men nu ska vi andra snacka lite och sen nanaaa.
Kram Lovisa


gårdagen

// lovisa


Sommar outfits

Ååhh gjorde ihop dessa outfits lite snabbt, så snygga! Vill ha dom 😘


YOLO

nu ska jag och Hanna lite spontant färga våra hår, får se hur det blir.
// lovisa


Vår

Åh, så härligt! Känns verkligen som att våren är här 😍
// lovisa

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4063217/images/2013/pic_511905a49606ee21b687d339.jpg" class="image">


Pulkedags

Hahaha ska åka pulka nu kan aldrig bli för gammal för det haha nä men får se har jätte mycket tränings verk från igår. Ni får också dagens outfit det ser förjävlig ut men


Before i die


frulle


morning

Vaknade för ett tag sen, så ligger bara i sängen och tar det lugnt. Hanna sov här igår. Så måste vänta på att hon ska vakna, så vi kan äta frukost.. Är riktigt hungrig haha. Igår gjorde jag inte så mycket på kvällen förut om att vara med Hanna. För jag var tvungen att passa min bror eftersom att min mamma jobbade.
Om ett tag kommer Olivia hit också. Ikväll ska vi nog dra ut på något, får se lite vad som händer.
Men nu vaknade Hanna så ska dra med henne och äta.
Kram


-


Jenna marbles

Sitter hos mi mormor och morfar och kollar på Jenna marbles lite för mig själv haha, idag har jag varit och tränar med Jasmine har ju fått kort nu mamma och pappa var riktigt snälla haha så nu ska jag bli biff 💪
Jag vet att jag nästan bara skriver om vad jag gör det ska ändras jag suger bara rejält mycket på att blogga. Imon ska jag träffa Helge (Ellen för er som inte vet) och ja vi får se hur vi gör bloggar mera imon är trött.


inspiration


hottie


yes you are

Sitter fortfarande i pyjamas och lyssnar på musik. Riktigt gött att bara ta det lugnt faktiskt! Vet inte vad jag hittar på ikväll, får se.

Bajs

Tänkte att det var dags för lite uppdatering haha, jag vet våran blogg ser helt fucked upp vet inte vad som har hänt. Men iallafall idag har jag inte så mycket planer för i feel like shit igen som alltid! Nä men jag har sån jävla huvudverk och min kropp känns helt weird typ slö och sånt. Så ska lägga mig och kolla på vampire diaries hihi men aja ni får ha det så roligt denna lördagen..


Yesterday


Lunch

Sitter hemma med Lovisa och ska äta lunch mår så jävla illa så gick hem så kom Lovisa förbi med lunch och så gick vi till henne, ska till stallet sen och Lovisa ska vara med Hanna puss / Johanna och Lovisa


Shopping

Idag har jag varit med Hanna och sen en stund Linus. Vi gjorde väl inte så mycket, satt hemma hos mig och lyssnade på musik och snacka.
Ååååh, fick sån damp när jag kom hem idag efter skolan. Jag skulle försöka låsa upp och kände att det inte riktigt gick.. Sen så kom jag på att byggarbetarna som hade varit hos oss på dagen hade låst överlåset, vilket jag inte hade något nyckel till. Så fick gå hem till Elias en snabbis eftersom han bor på min gård. Sen så gick jag till bron där jag mötte upp Hanna. Så åkte vi hem till henne och åt lite. Därefter gick vi till avenyn där jag köpte två saker som jag lägger upp bild på här nedanför. Sen stack vi hem till mig, väntade på att Linus skulle komma.

Nu ligger jag i sängen helt död och ska nog sova nu. Är så trött efter nationella i svenska som vi hade idag, det gick sådär för mig. Men får hoppas på det bästa!
Kram


Outfit

Jag säriöst suger på att ta outfit bilder men detta får duga, ska precis går till skolan snart väntar på josanna för hon ville prata. Ha det så bra


Scary as shit!

Kom precis hem nu varit och kollat på Texas chainsaw med Jasmine,nico och Simon träffade även Lovisa min kära bloggopartner, Ellen och Cissi samt Ida det var roligt haha synd bara att dom inte satt med oss. Vi andra var också i lite affärer innan, vi var på butrix
Och provade massa saker och hade allmänt roligt! Lämnade också in en jobb ansökan på scandic behöver ha lite pengar haha nä men så hoppas jag och Jasmine får ett helg jobb :)
Annars inte mycket filmen var läskig som fan men ändå rätt rolig och det var mycket snygga killar med haha. Imon ska jag ha nationellt prov.... Hur har eran kväll varit jag förväntar mig inga kommentarer för det suger ni på haha skojja bara nä men allvarligt hejdååå..
Kommentera please 👇


next på min köplista!

Detta är det som står next på min köplista haha det är rätt mycket men det finns saker på bilderna som jag redan har eller som jag inte ska köpa längre bara att jag inte orkade ta bort dom, eller så finns det två av samma grej bara på olika bilder.
 
 
det är den svarta toppen, halsbandet som jag redan har på denna bilden då.
sen är det väskan parfymen och de spräckliga byxorna på denna bilden.
 
 
och aa på denna bilden har jag inget, jag hade converse med dom pajade haha.
 

matte&JB

Sitter på matten med Cecilia och lyssnar på jb och taggar inför april!! 
sen efter skolan ska jag möta upp Hanna, så ska hon följa med mig och typ ta någon sputa.. fy, men måste göras. 
Kram! 
 
2013-02-05 @ 09:49:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skola

 
2013-02-05 @ 08:46:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


👎

Har matte nu och det suger hårt! Vaknade ganska tidigt imorse haha för en gång skull, slutar två idag sen ska jag träffa Jasmine och göra en grej sen ska vi träffa Nicolas och Simon och kolla på bio, vi ska se texas chainsaw
3D haha. Annars ska jag inte göra mycket

2013-02-05 @ 08:42:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


så är det

2013-02-05 @ 08:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

2013-02-04 @ 22:46:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Booring

Har so just nu och fattar ingenting så jag tog en dator och satte på en film istället haha

2013-02-04 @ 14:12:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dag 07

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
 
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
 
Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
 
Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.
 
Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 
Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
 
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
 
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.
 
Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
 
Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.
 
Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på.
 
Dag 13 - Mitt drömbröllop.
 
Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan.
 
Dag 15 - Någonting jag ångrar.
 
Dag 16 - Innehållet i min väska.
 
Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.
 
Dag 18 - Vad jag åt idag.
 
Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.
 
Dag 20 - Min favorit film.
 
Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utan någon annan.
 
Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
 
Dag 23 - En låt som får mig att gråta.
 
Dag 24 - Mitt favorit program - och varför.
 
Dag 25 - Min favorit högtid.
 
 
 
Haha lätt fråga, om jag fick en miljon skulle jag först köpt mig en egen häst sen hade jag åkt utomlands och shoppat där sedan när jag kom hem hade jag köpt massa mera saker haha och sen hade jag nog sparat pengarna.
 
2013-02-04 @ 12:07:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gympa

2013-02-04 @ 11:25:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förlåt

För att jag inte har bloggat, men har verkligen inte orkat. I helgen har jag iallafall haft det väldigt kul! Var hos min pappa i Kungälv, eftersom han precis har flyttat. Sen i söndags var jag på bio och såg "ego" så galet bra film asså!! 
Idag ska jag vara med Ebba, så ska vi nog träffa några 😌
men vi hörs, kram! 
2013-02-04 @ 10:41:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsmys

Ska sätta mig i soffan och äta lite frukt och choklad och kolla på någon bra film

2013-02-03 @ 20:07:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tips för bättre hy

1. Ansiktsmask/peeling – Fixa en ansiktsmask varje vecka, eller varannan! Ansiktsmasker finns att köpa nästan överallt.
Peeling kan man också använda då och då, men INTE mer än 3 gånger i veckan!

2. Ut och rör på dig – Gå ut och gå, eller spring, eller gå till gymmet! Det är super bra för hyn att röra på sig Men gå ut ca. 1 timme varje dag till början, och se att det blir skillnad

3. Tvätta ansiktet – Somna aldrig med smink! Dels för att det känns ofräscht när man vaknar på morgonen, och sen är det jätte dåligt för hyn!
På natten ska den bara vara ren och med inget smink! Så tvätta ansiktet noga morgon och kväll


4. Sömn – Super viktigt! 8 timmar sömn varje natt, gör att hyn blir bättre nästan på en gång. Hyn behöver sömn, precis som vi behöver det för att kunna gå upp på morgonen, typ..

5. Drick vatten – drick mycket vatten. Vatten är bra för allting, naglar, hy och håret!

 

                                                                    
2013-02-03 @ 19:01:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dag 06

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
 
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
 
Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
 
Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.
 
Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 
Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
 
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
 
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.
 
Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
 
Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.
 
Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på.
 
Dag 13 - Mitt drömbröllop.
 
Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan.
 
Dag 15 - Någonting jag ångrar.
 
Dag 16 - Innehållet i min väska.
 
Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.
 
Dag 18 - Vad jag åt idag.
 
Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.
 
Dag 20 - Min favorit film.
 
Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utan någon annan.
 
Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
 
Dag 23 - En låt som får mig att gråta.
 
Dag 24 - Mitt favorit program - och varför.
 
Dag 25 - Min favorit högtid.
 
 
Okej typ killar jag faller för haha, jag hatar denna frågan för jag suger på sånt här aja iallafall
jag kan falla för rätt olika killar så jag har inte en speciell typ sort då haha men jag gillar killar som är äldre än mig själv asså typ 17-18 något för killar i min ålder är så jävla omogna och man vill bara ge dom en käftsmäll,
men jag gillar också brittiska killar dom är snygga och australienska killar. Killar med brunt hår och gröna/bruna ögon är att dö för, och dom få gjärna ha sexpack och väldigt snyg kropp och bra personlighet också.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
2013-02-03 @ 09:12:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Melodifestivalen med friends

Sitter just nu och kollar på Melodifestivalen med Ellen Cissi och Ida. aa jag är ju inte jätte för Melodifestivalen men det är ju tradition så, aja är jävligt trött idag och tror säriöst att jag kommer bli sjuk igen haha jag somnade tre gånger idag haha. Aja ska titta vidare och vara social HA-HA....
2013-02-02 @ 20:32:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bumpy ride

Sitter i bilen just nu och ska till hööks eller svensk ridsport för att shoppa lite, btw det där med att hälsningen beror inte på mig utan det beror på blogg.se så ni får stå ut med det det löser väl sig

2013-02-02 @ 14:49:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chilla på det

2013-02-02 @ 13:10:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magic Mike

Sitter med Ellen, Cissi Moa och Ida och kollar på Magic Mike, vi har hyrt en lokal där Ida bor typ så nu ska vi dyngna haha 👍

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4063217/images/2013/pic_510c43c9e087c321c7e86ba8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4063217/images/2013/pic_510c43cbddf2b34e44622a52.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4063217/images/2013/pic_510c43fce087c321d8cd36d2.jpg" class="image">

2013-02-01 @ 23:40:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakdags

kom precis hem till Joel, vi ska baka chokladbollar, gottgott! 
Hörs senare.
Joelgosi så söööt
2013-02-01 @ 15:30:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dag 05

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
 
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
 
Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
 
Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.
 
Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 
Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
 
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
 
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.
 
Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
 
Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.
 
Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på.
 
Dag 13 - Mitt drömbröllop.
 
Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan
 
Dag 15 - Någonting jag ångrar
 
Dag 16 - Innehållet i min väska.
 
Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.
 
Dag 18 - Vad jag åt idag.
 
Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.
 
Dag 20 - Min favorit film.
 
Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utan någon annan.
 
Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
 
Dag 23 - En låt som får mig att gråta.
 
Dag 24 - Mitt favorit program - och varför.
 
Dag 25 - Min favorit högtid.
 
 
Någonting som jag vill ha mer än något annat just nu är en resa till ett varmt land, tack!
för jag är så jävla trött på denna kylan svergie, skolan allt alla runt omkring mig inte mina nära vänner då.
 
det var väl allt.
 
 
2013-02-01 @ 13:06:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Justin drew bieber

åååååååh, kan verkligen inte fokusera på lektionen just nu. Min mamma har, så underbar som hon är ställt sig i kö för jb biljetterna. iiiiiih, sitter verkligen på hel spänn.
2013-02-01 @ 09:21:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0