Hallåå!

Har precis ätit frukost och fixat klart mig inför den super roliga dagen, haha eller inte.. Ska till ett ställe och ha massa friidrott med alla nior tror jag det är. Är verkligen inte taggad alls. Men ska kämpa mig igenom dagen. 
Jag vet att jag har sagt det väldigt många gånger att jag ska ta tag i bloggningen. Men jag bloggar när jag känner för det helt enkelt. Men ska försöka blogga mer. Måste bara se till så att johanna gör det också. 
Men vi hörs nog senare under dagen. 
Kram Lovisa 

Hahaha, hittade precis en väääääldigt fin bild ifrån förra sommaren. 
 
 

Hair&makeup

Hej! Tänkte bara göra ett inlägg till er som ska på bal m.m. Vet att det kan vara lite svårt att veta vilken frisyr man ska ha, eller vad för sminkning. Så här har ni lite tips, det är sånt som jag tycker är väldigt fint! 
Vissa frisyrer kanske är lite för svåra att göra själv. Men du kan ju alltid fråga en kompis eller gå till en frisör och göra det! 
Large
Large
Large'
// L

-

Bara jag? 
/ Lovisa 

true shit


-

Hallå alla goingar, tänkte bara uppdatera lite eftersom det inte händer så jätte ofta. Igår var jag iallafall med olivia. Vi vaknade vid halv 2, vilket vi tyckte var jätte konstigt eftersom vi somnade vid typ 1 kanske. jaja. 😋
Vi skulle egentligen ha dragit på en fest men vi var så sjukt sega så vi träffade några istället. Först träffade vi lilla Dennis, som kom cyklande haha så söt. Sen så mötte vi några fler innan jag drog hem, och satte på en film bara.
Nu har jag precis vaknat så ska göra lite frukost och fixa mig innan jag drar iväg mot joooobb..
Ha det bra!
Puss Lovisa


Tränat

Har precis varit och tränat och ska nu hoppa in i duschen! Efter ska jag plugga för jag har fysikprov imon ush aja tänkte uppdatera lite p&k


Mama

Idag kände jag och Cissi för att ha lite tjockisdag, så först gjorde vi iordning lite pommes och nu ska vi kolla skräckfilmen "Mama"
Har hört lite olika om den, vissa säger att den är jätte bra och andra säger att den är rätt dålig. Så nu upp till bevis. Egentligen ville jag inte se den, för blir alltid så rädd på kvällen efter att jag har sett på en skräckfilm men jag klarar det här!
Kram Lovisa


Dagen

Jag har spenderat min dag/kväll med härliga människor, först var vi och myste vid stensjön. Så gött med detta vädret, så himla skönt att inte behöva ha lång byxor och tjocka tröjor. Sen så drog jag, Ebba, Hannah och Olivia hem till mig en snabbis, tills Linus och jonte kom. Riktigt underbar dag!
Men måste sova nu, för ska jag upp och jobba imorgon.
Puss / L


Snygga balklänningar

såå jag vet att alla har problem med klänningar och sånt till balen som kommer nu för alla som då ska gå ut nian, så tänkte bara tipsa er lite om några sidor jag hittade min på chicy men den var för liten så jag köpte den från Melba istället här är några exempel som jag vet.
Nelly.com
Chicy.se
Melba.se
Bikbok
gina tricot P&K
 
 

Selfies

 

Det är sooool


Beslutsångesten kryper fram

 
Asså bajs vad jag hatar detta, hair hittat massa snygga grejer nu som jag lätt lätt ska köpa men sedan hittade jag ju ett par snygga shorts också bara det att jag fan inte kan bestämma vilken färg på dom jag ska ha. Mina kompisar tycker dom ljusa men jag vet inte gillar båda skriv gärna vad ni tycker skulle behöva lite läsar råd vad ni tycker och så. Annars sitter jag och pluggar med mitt affrohår, tog ut min fläta som jag har haft i ett dygn typ och det ser ut som jag har affrohår hahah kanske ska börja med detta lite mera :) p&k 
 
 
 

Vill dööööö

Asså orkar inte med denna skiten fattar ingenting... Har bara skrivit massa random skit hahah. Ska bli så skönt att slippa skolan och alla läxor 💪


Så glad!

Blir så glad! Älskar mina vänner så mycket och Ellen detta smset jag blev så glad! Ellen jag äskar dig :*


Svengelska

sitter på svengelskan nu med sarisen och pluggar lite so (not)
har en vääldigt lång och tråkig dag i dag men sen ska jag in till stan och handla lite grejer en grej till en särskild person och lite till balen. Har beställt min balklänning nu har bara skorna kvar p&k // Johanna

här är en bild på min balklänning.

Favoriterna just nu


funderar

funderar riktigt på att börja blogga heltid typ fixa ny design och allt inte för att det är något fel på den vi har nu för den är jätte snygg men typ bara för att förnya sig lite, nu är det bara några random inlägg någon gång ibland.
kommentera eller något om vad ni tycker // Johanna

Tränat

Har precis varit och sprungit med pappa och Nicolas mamma, det var riktigt skönt faktiskt och senare ska jag vara med Hannah och Lovisa. Suger verkligen på att blogga så aa jag vet inte vad jag ska skriva... P&k


Abauxuwhqgqyx


39 days...

Äntligen du är det bara 39 dagar till sommarlov! Längtar så jävla mkt få slippa allt skolarbete,stress vissa människor och sen bara leva bra! Älskar sommaren och nu har jag ju bara 39 dagar på mig att bli fit! Så nu jävlar.

Aja ville bara få detta inlägg ur mig haha. P&k


Shoppaa

Idag var jag med Ellen, Cissi, Ida & johanna vid kungsportsplatsen eftersom att bikbok öppnade idag och det var massa nya kläder och så. Vi köpte lite kläder&smycken. Här är en bild på vad jag och Johanna köpte.
 

Brorsan

Är så stolt över min lilla bebis! 

RSS 2.0