Blogglek

Jag gjorde en blogglek på våran andra blogg och kommer inte ihåg vart jag var men. Jag tänker inte börja om så ni får ta det som det är



Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

((Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.))

Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 - Typ av killar jag faller för.

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 - Mitt drömbröllop.

Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan.

Dag 15 - Någonting jag ångrar.

Dag 16 - Innehållet i min väska.

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

Dag 18 - Vad jag åt idag.

Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 - Min favorit film.

Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utan någon annan.

Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 - En låt som får mig att gråta.

Dag 24 - Mitt favorit program - och varför.

Dag 25 - Min favorit högtid.



Okej vi börjar med 4:an då, mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har igentligen väldigt många drömmar, men jag kan väl börja med mina mål då först ska jag gå it nian nu då men bra betyg så jag kan komma in på plusgymnasiet jag ska gå hotell & turism. Sedan efter så hade jag tänkt att bli reseledare eller något så jag får jobba utomlands för jag älskar och resa och jag vill ut i världen och se nya platser och lära mig nya språk. Det är mitt mål, mina drömmar är att flytta utomlands mina drömplatser som jag ska bo/resa till innan jag dör är Hawaii Carribien Australien Bora Bora och USA och bara leva mitt liv så som jag vill. Sedan har jag alltid velat bli kändis ex fotomodell,sångare eller skådespelare haha min största dröm är att bli Victoria's secret modell, okej jag är nog inte den ända som har den som största önskan men skit i det nu jag har också alltid velat simma med delfiner eller späckhuggare haha,Sen är också
Mitt mål att träffa alla jag har haft en stor crush på eller som jag har som inspiration. Det var nog allt jag orkar skriva den listan kan bli lång så jag ska inte tråka ut er mer haha.


Firat mi madre

 

Mys


Sommar outfits

Asså åh vill bara ha allihopa!


Godmorgon fellas

Ska äta frukost nu och lägga mig och titta på en ny serie tänkte jag. Ha det sålänge


God morgon

 

GODNATT


Tar inga order

Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast.
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar.
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta.
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta.
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar,
så dom är inga vänner å dom e inga bekanta.




Justin Bieber

Gaaaaaaah, Justins album believe acoustic, så galet bra!! Bäst är han.
Juste, såg att han hade fixat en extra konsert den 24 april, asså får jag inte biljetter vet jag inte vad jag gör, MÅSTE HA. Hoppas bara att min kompis kan följa med, går fan själv annars, haha. 
 
Åååååh, den blicken. När den kommer i Never say never börjar jag alltid gråta, tönt är jag :( 
 

stan

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan, skulle ju träffa Fanny, och sen på vägen träffade jag Hanna och Olivia, så vi bestämde oss för att gå och äta på Jensens. Sen så tog vi bussen hem. Nu har jag fått sån himla lust att ha sån "ta hand om mig själv" dag, så ska måla naglarna, ta ett skönt bad och bara pyssla om mig själv. Men ni får ha det så bra!

Buu

Sitter hemma just nu och försöker lägga upp ett inlägg med den jävla hälsningen men det funkar för helvete inte, ursäkta mitt språk har sån jäkla huvudvärk och ont i min mage. Imorgon ska jag inte gå till skolan så då får ni mycket uppdatering. Nu ska jag försöka ännu en gång med hälsningen men det kommer inte funka


Amerikanska pannkakor

Sitter hemma hos Ellen och Cecilia och äter pannkakor, underbart. Har håltimma till 12:40. Efter skolan ska jag med Fanny till stan. Uppdaterar mer senare.

.


godmorgon

Sitter på svengelska lektionen med Johanna, asså jag måste bara säga att jag hatar mitt hår just nu!! Som vanligt, nej men asså det är så galet jobbigt när man står i typ 1 halvtimme på morgonen och plattar sitt hår, sen så går man ut och då är det lika lockigt som innan man plattade det.. Haha jobbigt. Aja, nu måste jag jobba lite. Kram

Godnatt

Ligger och snackar med Niclas. Ska snart ta och sova, är jätte trött verkligen! 
Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag somnar. Men ni får ha det bäst! 
Kram. 

Dagens

 
 

Go fuck yourself

 
Asså är så jävla sur just nu, kan inte beskriva det men måste bara skriva av mig. Gick och skulle prata med min kompis eftersom hon har ignorerat mig grovt och skulle fråga vad allt handlade om det slutade med att hon gick därifrån mitt uppe i en konversation och jag började skrika på henne och jag är så jävla sur och okej ni kanske tycker att det är värsta töntigt men blir så sjukt sur och grrrrr, så efter det gick jag hem till Lovisa där också Cissi var och vi pratade och jag ska gå och prata med en skolgrej imon om jag får byta klass för jag orkar inte mer. Våran klass är ju rätt uppdelad nu och dinomhus jag med ett litet gäng där bl.a. Min "kompis" är i och alla har tagit hennes sida såklart och det är ju ett litet problem eftersom jag ska gå i den klassen i över ett halv år jippiee!!
Blir så ååhh hatar att man tror att man känner en person men sen ändå inte. Hah stackarn säger jag bara men är det så hon vill ha det så är det så hon ska få.
 
 
 
 

L

sitter i sängen nu med Cecilia, hon har precis fixat klart våran header och design. Asså hon är riktigt grym, hon borde börja ta betalt, dock inte för mig, men andra haha! Jaja, jag och Johanna har iallafall bytt till blogg.se pga att vi kände att nattstad var så jobbig och krånglig. 
Nu kom Johanna hit, så vi har lite deeptalk. Skriver senare.
Kram så länge!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0